Death metal -veteraani Malevolent Creation vaihtoi laulajaa ja rumpalia

Vaihto tapahtui perhe- ja logistisista syistä.

22.04.2020

Amerikkalainen kuolometalliveteraani Malevolent Creation ilmoittaa sosiaalisen median välityksellä kokoonpanomuutoksista. Laulaja-kitaristi Lee Wollenschlaeger sekä rumpali Phil Cancilla antavat tilaa Ronnie Parmerille ja Ryan Taylorille. Samalla yhtye kertoo alkavansa työstää seuraavaa pitkäsoittoaan.

”Cancilla erosi perhesyistä sekä sisäisten ongelmien vuoksi, joita emme osanneet ennustaa. Otamme kuitenkin ilolla vastaan Ronnie Parmerin, joka on soittanut Angelcorpsessa ja soittaa tällä hetkellä muun muassa Amonissa, Brutalityssa ja Perdition Templessä. Hän on mahtava rumpali ja mahtava tyyppi, joten olemme iloisia, että hän lähtee mukaan!” yhtye kertoo tiedotteessaan.

”Myös Lee lopettaa bändissä. Vaikka teimmekin Leen kanssa todella kovan albumin (The 13th Beast, 2019), on monia syitä, miksi päädyimme tähän ratkaisuun. Yksi on välimatka (Wollenschlaeger asuu Etelä-Afrikassa, toim.huom.), toinen on lukuisat viisumiongelmat, joiden vuoksi olemme joutuneet perumaan keikkoja Euroopassa ja Etelä-Amerikassa parin edellisen kiertueen aikana. Lee on upea tyyppi ja toivomme hänelle pelkästään kaikkea hyvää jatkossa. Hänen tilalleen löytyi kaveri hieman lähempää kotoa ja Solsticesta, Thrash or Diesta sekä Body Blow’sta tuttu Ryan Taylor ottaa hänen paikkansa.”

”Nyt kun kaikki jäsenet asuvat Floridassa, kokoonpano tuntuu viimein kiveen hakatulta ja voimme siirtyä seuraavan albumin pariin. Toivottavasti tämä virus katoaa pian ja voimme palata kiertueelle myöhemmin loppuvuodesta.”

Lisää luettavaa