Depressed Mode esittelee paluulevyä mielen hajoamisesta kertovalla kappaleella – ”Jokaisella on oma ristinsä kannettavana”

Yhtyeen kolmas levy ilmestyy loppuvuodesta.

20.09.2021

Yli 10 vuotta uinunut sinfonista doom/death metalia soittava Depressed Mode palaa pitkältä tauoltaan loppuvuodesta ilmestyvän kolmannen albuminsa Decade of Silencen merkeissä. Levyltä on nyt julkaistu videomuodossa toinen näytekappale Dissociation of the Extinguished Mind.

”Biisi kertoo mielen hajoamisesta ja siitä, kuinka kaikki traumat kasaantuvat yhdeksi isoksi möykyksi, joka lopulta hajoaa palasiksi. Tällaisessa tilanteessa kappaleen henkilö ei pysy enää kasassa, muttei myöskään löydä apua lääkehoidosta tai terapiasta. Ratkaisuna ongelmaan hän kehittää oman maailmaansa, johon hän sukeltaa elämään matkaten samalla kohtia kaukaisia tähtiä”, avaa laulaja Otto Salonen.

”Kappaleesta tehdyllä videolla kuvataan, kuinka meillä jokaisella on oma ristinsä kannettavana. Joskus se voi painaa niin paljon, että on vain päästettävä irti kaikesta. Jotkut selviävät yksin tai kaverien tuella ja toiset taas vajoavat syvään veteen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kenenkään ei tarvitse kuitenkaan jäädä yksin, vaan apua on aina saatavilla.”

Lisää luettavaa