Devin Townsendin toivekonsertti, Amon Amarth, Gaahls Wyrd… – Tuska julkisti roppakaupalla uusia esiintyjiä

Samalla tulivat päiväliput myyntiin.

31.01.2020

Tuska täräytti pöytään viimeisimmät artistikiinnityksensä ja joukossa on jälleen runsaasti kaikkea mukavaa ja erikoista. Erikoisimmasta päästä on erityisen lähellä suomalaisten sydämiä olevan Devin Townsendin By Request -konsertti, jonka settilista kootaan fanien äänestyksen perusteella. Biisejä Townsendin Tuska-settiin voi äänestää täällä.

Muita uusia kiinnityksiä ovat länsinaapurin viikinkiryhmä Amon Amarth, Sveitsin folkylpeys Eluveitie, sanfranciscolainen postmetal-yhtye Deafheaven, Norjan black metal -skeneä edustava Gaahls Wyrd sekä kotimaiset Lost Society, Mokoma, Mørket, Khroma, Oceanhoarse, Lähiöbotox, Kohti Tuhoa, Vorna sekä Humavoid. Lisää artisteja on luvassa vielä kevään kuluessa.

Tähän mennessä jo julkistettuihin esiintyjiin kuuluvat Korn, Gojira, Faith No More, Deftones, Baroness, Symphony X, Insomnium, Jinjer, Vltimas, High On Fire, Perturbator, Midnight, Oranssi Pazuzu, Hacktivist ja Skynd.

Tuska järjestetään Helsingin Suvilahdessa 26.–28. kesäkuuta. Festivaalin päiväliput ovat nyt nyt myynnissä TiketissäTicketmasterissa ja Lippupisteessä.

Lisää luettavaa