Dimebag Darrellin kitarateknikko Panteran uudesta tulemisesta: ”Teemme kunniaa poikien muistolle”

Pantera nähdään ensi kesänä myös Suomessa.

24.11.2022

Laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown aikovat tehdä kunniaa Panteran musiikille ja edesmenneille bänditovereilleen Dimebag Darrellille ja Vinnie Paulille lähtemällä tien päälle Pantera-nimen alla. Anselmon ja Brownin rinnalla näillä Pantera-keikoilla nähdään kitaravelho Zakk Wylde sekä Anthrax-rumpali Charlie Benante. Nelikko saapuu kiertueellaan myös Suomeen ja esiintyy ensi kesänä Hyvinkään Rockfestissä.

Panteran uusi tuleminen on kuitenkin herättänyt kovasti keskustelua ja jakanut mielipiteitä siitä, onko kyseessä rehellinen tribuutti vai tahraako koko touhu Panteran, Dimebagin ja Vinnie Paulin nimen. Dimebag Darrellin kitarateknikkona toiminut Grady Champion julkaisi muutama päivä sitten Instagramissa kuvan, jossa tämä poseeraa Wylden kanssa yhtyeen treeneissä ja vakuuttaa, ettei tässä ole kyse nimellä ratsastamisesta vaan puhtaasta kunnianosoituksesta.

”Tämä on minulle suuri ilo. Ihan rehellisesti. Saan kuunnella [Wylden] ja tämän bändin soittoa päivästä toiseen. Saan nauttia isä Zakkin taiteilijuudesta. Hän on kokki, minä olen keittiössä ja syön kaiken, mitä annetaan”, Champion hehkuttaa.

”Tunnen, miten fiilis voimistuu päivä päivältä. Saan taas leikkiä napeilla ja pedaaleilla kuin ennen vanhaan ja ennen kaikkea teemme kunniaa poikien muistolle. Kaikkia muita vahvempi. Olemme täällä oikeista syistä.”

Lisää luettavaa