Doomjyrä Conan julkaisi suomalaisvoimin tehdyn musiikkivideon kolossaaliselle Levitation Hoax -kappaleelleen – katso tästä

Kappale löytyy yhtyeen loppukesästä ilmestyvältä albumilta.

15.06.2022

Brittiläinen doomtrio Conan julkaisee 19. elokuuta uuden Evidence of Immortality -pitkäsoittonsa Napalm Recordsin kautta. Kyseessä on järjestyksessään yhtyeen viides levy.

Ensimmäisenä singlemaistiaisena levyltä on julkaistu kappale Levitation Hoax, jonka musiikkivideo on suomalaista tuotantoa. Helsingin Kuudennella linjalla kuvatun videon on tuottanut Blow Up That Gramophonen Esa Valkeajärvi ja ohjannut Jukka Salo yhdessä Toni Pasasen kanssa.

”Kappale sai alkunsa riffistä, joka syntyi joulukuussa 2019, kun olimme kiertueella Cavalera Conspiracyn kanssa. Biisi alkaa thrash metal -tykityksenä ja muuttuu edetessään aina vain raskaammaksi ja raskaammaksi. Tämä oli todella hauska biisi tehdä ja sen lyriikat ovat omia suosikkejani tällä levyllä”, laulaja-kitaristi Jon Davis kommentoi.

”Levy on kirjoitettu joulukuun 2019 ja loppuvuoden 2021 välissä ja se on imenyt sisäänsä niitä tunteita, joita tuolloin kävimme läpi. Sanat on kirjoitettu Ukrainan sodan kynnyksellä, joten luonnollisesti niissä käsitellään voittoa ja häviötä, menetystä ja toivoa, tuskaa ja päättäväisyyttä, pelkoa ja vihaa. Elokuvat kuten Taru sormusten herrasta, Krull ja Clash of the Titans toimivat jälleen kerran inspiraationa teemoille, koska emme halua kirjoittaa tosielämän tapahtumista. Haluatko paeta hetkeksi? Laita tämä levy soittimeen, sammuta valot ja luukuta sitä kunnes korvasi vuotavat verta.”

YouTube video

Lisää luettavaa