Edesmenneen Slipknot-muusikon omaisuutta huutokaupataan – tuotot menevät tyttären hyväksi

09.03.2017

Slipknot-basisti Paul Gray kuoli vuonna 2010 morfiinin yliannostukseen. Gray oli kuollessaan 38-vuotias ja suremaan jäivät vaimo Brenna sekä vasta Paulin kuoleman jälkeen syntynyt tytär October.

Backstage Auctions järjestää nyt huutokaupan, jossa voi hankkia itselleen Graylle kuuluneita esineitä. Kaupan on muun muassa soittimia, vahvistimia, keikka-asusteita, settilistoja, kiertuepasseja, palkintoja sekä muuta sälää nimikirjoituksilla ja ilman. Huutokaupan tuotto menee October-tyttären hyväksi.

”Tämä on todellinen etuoikeus saada isännöidä tätä huutokauppaa, varsinkin kun tietää sen menevän hyvään tarkoitukseen. Jokaisella soittimella ja puvulla on oma tarinansa ja ne edustavat tiettyjä hetkiä Paul Grayn kiertue- ja levytyshistoriasta. Olen henkilökohtaisesti Brennan avustuksella käynyt läpi ja valinnut huutokaupattavat tuotteet ja valikoima on uskomaton”, kertoo Backstage Auctionsin perustaja Jacques van Gool.

Kaikille avoin nettihuutokauppa alkaa 1. huhtikuuta ja päättyy 9. huhtikuuta. Huutokauppaan osallistuvien tulee ensin rekisteröityä Backstage Auctionsin käyttäjäksi.

Lisää luettavaa