Eluveitien matkassa Suomeen saapuva Infected Rain löysi vihdoin levy-yhtiön – uusi musiikkivideo ulkona

Tulee tuota metallimusiikkia näemmä moldovastakin!

14.02.2019

Moldovalaista metalliosaamista edustava Infected Rain on kerännyt mainetta internetissä, mutta bändin ensimmäinen levy-yhtiökiinnitys on saanut odottaa aina näihin päiviin asti.

”Modernin metallimusiikin parhaita puolia” sekoitteleva yhtye on tästä lähtien Napalm Recordsin leivissä, ja tarjoaa diiliä juhlistaakseen uuden musiikkivideon.

“Hei kaikki! Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että työskentelemme nyt Napalm Recordsin kanssa. Kyllä, meillä on viimein levytyssopimus! Infected Rain on ollut itsenäinen bändi viimeiset 10 vuotta ja selvinneet ainoastaan mahtavien faniemme ansiosta. Olemme ikuisesti kiitollisia tuestanne”, bändi kirjoittaa.

”Olemme innoissamme tästä uudesta seikkailusta, ja me tiedämme, että tämä uusi sopimus tarkoittaa enemmän keikkoja, enemmän musiikkia ja enemmän Infected Rainiä. Ylpeänä esittelemme teille uuden musiikkivideon uudelle kappaleelle, joka kuullaan seuraavalla levyllämme. Toivottavasti nautitte Passerbysta!”

Kuten otsikossa mainittiin, bändi saapuu joulukuussa Suomeen yhdessä Eluveitien ja Lacuna Coilin kanssa järjestettyä Euroopan-kiertuetta.

Lisää luettavaa