Embraze palaa keikkalavoille kymmenen vuoden tauon jälkeen – ”Oli selvää, että jokaisella oli jälleen halu soittaa bändinä”

Uutta musiikkia ei näillä näkymin ole tiedossa.

08.01.2019

Kiimingissä vuonna 1994 perustettu melodista metallia soittava Embrace, joka myöhemmin muutti nimensä muotoon Embraze, laittoi pillit pussiin vappuna 2009 viiden pitkäsoiton jälkeen. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, yhtye palaa jälleen keikkalavoille.

”Tiesimme, kun tiemme erkanivat keväällä 2019 – tai ainakin luulimme tietävämme -, että tämä olisi tässä…Kuinka väärässä olimmekaan! Yhteys ei missään vaiheessa kadonnut väliltämme ja kun keväällä 2018 tapasimme jo toisen kerran koko porukalla sitten viimeisen keikan, oli selvää, että jokaisella oli jälleen halu soittaa bändinä, joka tunnetaan nimellä Embraze”, yhtye kommentoi.

Yhtyeen ei ole tarkoitus – ainakaan näin aluksi – tehdä uutta musiikkia, vaan keskittyä nimenomaan keikkailuun. Lukkoon lyötyjä esiintymisiä ei ole vielä julkistettu, mutta bändin mukaan ”jotain on jo suunnitteilla”. Jäämme siis seuraamaan tilannetta.

Lisää luettavaa