Emma-ehdokkaat julki – Nightwish ja Lähiöbotox keräsivät useita ehdokkuuksia

Nightwish kahmi peräti neljä ehdokkuutta.

21.01.2021

Vuoden 2020 Emma-palkintoehdokkaat on julkistettu. Nightwish kilpailee peräti neljässä eri sarjassa (vuoden albumi, metallialbumi, yhtye ja yleisö-Emma) ja Lähiöbotox nappasi sekin kunniakkaat kolme ehdokuutta (metalli, tulokas, yleisö-Emma).

Vuoden metallialbumin tittelistä Nightwishin Human. :II: Nature. -levyn ja Lähiöbotoxin Rikkinäisen Suomen kanssa mittelevät Mokoman Ihmissokkelo, Oranssi Pazuzun Mestarin kynsi sekä Turmion Kätilöiden Global Warning. Vuoden rock -kategorian ehdokkaat ovat Atomirotta, Costee, Maustetytöt, Uniklubi ja Viikate. Kaikkien kategorioiden ehdokkaat voit tarkistaa täältä.

Eniten ehdokkuuksia (kuusi) sai popartisti Behm. Viisi ehdokkuutta nappasivat Maustetytöt, Antti Tuisku ja Arttu Wiskari. Nightwishin lisäksi kaikkiaan neljä ehdokkuutta saivat ibe, Mouhous, Ruusut sekä william.

Voittajat valitaan Helsingin Hartwall-areenalla perjantaina 14. toukokuuta järjestettävässä Emma Gaalassa. Järjestyksessään 35. gaalassa esiintyvät muun muassa vuoden isoimmista hiteistä vastanneet Arttu Wiskari ja Leavings-orkesteri sekä Elastinen Jenni Vartiaisen kanssa. Tulokaspotpurin tarjoilevat Behm, Lauri Haav, Lähiöbotox, Mouhous, Pihlaja ja william. Lisää esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan. Emma Gaala on yleisölle avoin ja sinne voi ostaa liput Ticketmasterista. Gaalaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa.

Lisää luettavaa