”Emme ole koskaan ennen tehneet mitään tällaista…” – Floor Jansen julkaisi kuvan Nightwishin uuden videon kuvauksista

Uutta albumia pukkaa.

02.10.2019

Nightwish on kovaa vauhtia työstämässä seuraajaa vuoden 2015 Endless Forms Most Beautiful -albumilleen. Syyskuun alussa laulaja Floor Jansen julkaisikin Instagramissa kuvan, jonka saatteessa tämä kertoi olevansa juuri menossa studioon äänittämään omia lauluosuuksiaan eli tässä vaiheessa levy lienee jo purkissa ja miksausruljanssi täydessä käynnissä. Levy julkaistaan joskus ensi vuoden puolella.

Tiistai-iltana Jansen julkaisi Instagramissa puolestaan kuvan, jossa tämä kertoi olevansa parhaillaan kuvaamassa uutta musiikkivideota Nightwishille. Innostuneen Jansenin saatetekstin perusteella luvassa on jotain astetta erikoisempaa.

”Emme ole koskaan ennen tehneet mitään tällaista. Nautin tästä prosessista todella paljon! Se on jotain aivan muuta! Mutta en oikeasti voi puhua siitä enempää… Tiedän… Olen pahoillani!” Jansen kirjoittaa kuvan saatteeksi.

Studiolevyn lisäksi yhtye on työstämässä myös uutta konserttitaltiointijulkaisua. Jansen julkaisi syyskuun alussa lyhyen videopätkän, jolloin dvd:lle/blu-raylle tehtiin viimeisiä silauksia ennen masterointia. Kaikenlaista herkkua on siis luvassa Nightwish-faneille.

Lisää luettavaa