”Emme ole todellakaan hajoamassa!” – My Dying Briden Aaron Stainthorpe ampuu huhuja alas ja puhuu tulevasta albumista

29.10.2017

Melankolisen doom metalin mestarisbändi My Dying Bride on joutunut perumaan viime aikoina useammankin festarikeikan, mikä on aiheuttanut fanien keskuudessa ansaittua hämmennystä. Rajuimmat huhut ovat puhuneet jopa 27-vuotiaan yhtyeen hajoamisesta.

Yhtyeen keikkojen peruuntumiselle saatiin muutama päivä sitten pätevä syy, kun laulaja Aaron Stainthorpe kirjoitti Facebook-päivityksen bändin lähiaikojen tapahtumia avaten.

– Emme ole todellakaan hajoamassa, ja olemme työskentelemässä tarmokkaasti uuden levyn parissa. Syy keikkojen peruuntumiseen on vakava sairastapaus joka koskettaa läheistä perheenjäsentäni. Minun täytyy käyttää tähän kaikki aikani, kunnes tilanne kääntyy parempaan suuntaan, Stainthorpe paljastaa.

– Bändin loput viisi jäsentä työskentelevät kovasti uuden kiekon parissa, jonka on määrä ilmestyä Nuclear Blastin kautta ensi vuoden aikana. Teen oman osuuteni kun aika on oikea, ja voin kertoa faneille, että tulossa on jotain eeppistä.

– Pahoittelut kaikille, jotka ovat odottaneet näkevänsä meidät keikoilla. Me palaamme vielä!

My Dying Briden viimeisin levy Feel the Misery ilmestyi kaksi vuotta sitten. Albumin julkaisun aikoihin tehdyn kattavan haastattelumme voit lukea täältä.

Lisää luettavaa