”En muista, milloin viimeksi bändi on räjäyttänyt mieleni tällä tavalla” – Koomikko Bill Burr ylistää matikkametallilegendaa

Rumpujen soittamista harrastava Burr ylistää etenkin Tomas Haakea.

06.02.2018

Stand up -koomikko Bill Burr on paitsi Breaking Badista tuttu näyttelijä ja Monday Morning Podcastin juontaja myös intohimoinen rumpali, joka on nyt löytänyt ruotsalaisen vaihtoehtometallisuuruuden Meshuggahin soitonopettajansa kautta. Burr ylistikin bändiä hiljattain podcastissaan maasta taivaaseen ja kuvailee erityisen hilpeästi (ja tarkasti!) bändin ja Tomas Haaken polyrytmikikkailuja. Burr sanoo yhtyeen keikan mullistaneen elämänsä täysin.

– En muista, milloin viimeksi bändi on räjäyttänyt mieleni tällä tavalla. Aivan kuin [Haaken] ruumis soittaisi kahta eri kappaletta samaan aikaan. Kädet soittavat 4/4-tahtia ja jalat… En tiedä, jotain ihan eri biisiä. Bändi soittaa jalkojen rytmin mukaan, mutta yleisö heiluttaa päätään sen tahtiin, mitä vittua hän sitten käsillään tekeekään, Burr äimistelee.

– En voi kylliksi korostaa, miten vitun uskomaton se bändi on. Jos et mene katsomaan heitä keikalla, teet itsellesi suuren karhunpalveluksen. Se oli uskomatonta… Lupaan, että loppuelämäni ajan menen ehdottomasti katsomaan noita jätkiä aina kun he tulevat tänne keikalle.

Lisää luettavaa