Ennakkokuuntelu: Lähdön Aika antoi tunteen ohjata – tuloksena primitiivinen ja tunnelmallinen Alku

Alku-albumi on ajankuva yhtyeen kolmesta viimeisestä vuodesta.

13.05.2019

Hardcorea, crustia, sludgea ja doomia sekoitteleva, vuonna 2003 perustettu Lähdön Aika julkaisee perjantaina 17. toukokuuta kolmannen albuminsa, joka tarjoaa kuusi DIY-hengellä tuotettua primitiivistä ja iskevää biisiä. Alku on yhtyeen mukaan ajankuva viimeiseltä kolmelta vuodelta, josta on poimittu rusinat pullasta.

”Tarkoituksena ei ollut alun perin edes tehdä levyä, vaan tehtiin vain biisejä,  jotta löytäisimme toisemme soittajina, koska rumpalimme oli juuri vaihtunut ja tilanne oli hieman auki kokonaisuudessaan. Biisejä tehdessämme emme antaneet minkään muun kun tunteen ohjata, ei mietitty ollenkaan mitä meidän pitäisi tehdä, vaan annettiin tulla täysin omalla painollaan ilman mitään tarkoitusta, mikä tuntui hyvinkin helpolta ja helpottavalta siinä hetkessä”, yhtye kuvailee tuotostaan.

”Lähdön Ajalta tämä edelleen kuulostaa, vaikka kiukkuisimmat riffit eivät ehkä olekaan niin suuressa roolissa kun ennen. Tunnelma on ehkä se, mikä ollaan saatu tällä kertaa paremmin tiivistettyä.”

Inferno tarjoaa Alku-levyn nyt ennakkoon kuunneltavaksi. Levyä voi kuulostella julkaisupäivään eli 17.5. asti tuosta alapuolelta.

Lisää luettavaa