Ensinäyttö: Awake Againin Happy Place on hyvän mielen video, jollaisia maailma nyt tarvitsee

Videolle on koottu keikkamuistoja yhtyeen matkan varrelta.

13.04.2022

Turkulainen vaihtoehtometalliyhtye Awake Again julkaisi maaliskuussa debyyttipitkäsoittonsa No Matter How the World Turns. Infernossa saa nyt ensiesityksensä tuore video, joka on tehty levyn kevyempää laitaa edustavalle Happy Place -kappaleelle, jonka tekstin asetelma on positiivisesta nimestä ja sävystä huolimatta päinvastainen.

”Alkuperäinen ajatus oli se, että kappaleen kertoja pitää kiinni vanhasta tutusta ja turvallisesta, eikä halua sieltä poistua. Niin voi käydä esimerkiksi parisuhteessa tai addiktioissa: elämä hankalan asian kanssa kasvaa isoksi osaksi omaa persoonaa ja siitä luopuminen tuntuu vaikealta, vaikka tietäisi itsekin tilanteesta kärsivän”, yhtye kommentoi.

Tekstin voi tulkita myös toisin ja siitä yhtye sai idean nyt julkaistavaan musiikkivideoon, jonka tuoreimmat livemateriaalit on kuvattu maaliskuisella levyjulkkarikeikalla Kalle Lehdon ja Aaro Lindbergin toimesta Turun Utopia-klubilla.

”Niin kuin keikan välispiikissä todetaan, keikkalavat ovat aina olleet meille se happy place. Kerättiin siis uramme varrelta keikka- ja reissumatskuja aina ensimmäisestä keikasta Turun Vimmassa vuonna 2014 Wackenin kautta nykyhetkeen. Videosta tuli lopulta melkoinen hyvän mielen video, joita ei tässä maailmantilanteessa ainakaan liikaa ole.”

Lisää luettavaa