Ensinäyttö: I Revolt käsittelee vakavaa aihetta uudella videollaan – ”Pienillä teoilla voi olla suuri merkitys”

Kappale löytyy tänään ilmestyneeltä Blocked-ep-levyltä.

20.12.2019

Keravalainen metalliyhtye I Revolt on tänään julkaissut viiden biisin Blocked-ep:n. Lisäksi levyltä löytyvään $uicide Watch -kappaleeseen on tehty musiikkivideo, joka saa nyt ensiesityksensä Infernon kautta.

”Biisistä löytyy meille tavanomaista turpaanvetoa ja riffittelyä, mutta myös tähän asti varmasti groovaavin kertsi ja rankin breakdown. $uicide Watch toimii lisäksi meidän uuden ep:n viimeisenä biisinä, niin haluttiin luoda sille arvoisensa lopetus, ja tehtiinkin siihen hyvin meidänlainen live-henkinen loppumähinä”, yhtye avaa.

Jos biisiä tehdessä ei lähdetty kainostelemaan musiikillisesti niin ei myöskään sanoituspuolella, sillä kuten nimestä voi jo päätellä, käsittelee $uicide Watch hyvin vakavaa ja varsinkin Suomessa valitettavan tuttua aihetta.

”Nykyään itsemurhat tuntuvat olevan harmillisen tavanomaisia. Haluttiin biisissä muistuttaa ihmisiä, miten pienillä teoilla voi olla suuri merkitys. Parhaassa tapauksessa voit jopa pelastaa toisen ihmisen elämän ihan vain olemalla läsnä. Sanoma löytyykin hyvin tiivistettynä biisin kertsistä lyriikkoina ’Keep your friends close, listen, help, love, repeat.. and there will be no need for suicide watch’.”

”Haluttiin tehdä raju video, missä tulis biisin sanoma esille, ja päädyttiin sitten pistämään jokainen bändin jätkistä monitoroitavaksi ’suicide watchiin’ veitsien, pillereiden ja pullojen keskelle. Kuvauspaikkana mikäs muu kuin oman reeniksen vessa. Videon on tehnyt Petri Inkinen, joka loihti hyvinkin vähästä todella siistit puitteet videolle ja tapansa mukaan lisäsi tarinaan oman hyvän twistinsä. Kuka lopulta monitoroi ja ketä?”

I Revolt nousee huomenna (21.12.) Omnium Gatherumin, In Mourningin ja Survivors Zeron kanssa viimeisiään vetelevän Helsingin Nosturin lauteille. Loppuvuoteen mahtuu lisäksi vielä esiintyminen Helsingin On the Rocksissa 28. joulukuuta pidettävässä Hoarsefestissä, jossa soittavat lisäksi Oceanhoarse, Dirt, Wake Up Frankie sekä Thy Row.

Lisää luettavaa