Ensinäyttö: Red Eleven esittelee runsaasti kasarivivahteita sisältävää uutta levyään kauhuklassikon innoittamalla Handled with Chaos -singlellä ja videolla

Yhtye valmistautuu neljännen pitkäsoittonsa julkaisuun.

06.08.2020

Vaihtoehtorockjyrä Red Eleven valmistautuu julkaisemaan neljännen pitkäsoittonsa. Esimakua tulevasta saadaan virallisesti perjantaina 7. elokuuta julkaistavan Handled with Chaos -singlen muodossa, joka tarjoilee korvakarkkia erityisesti ”kasariysäri”-henkisten synasoundien ystäville matalavireisiä kitarariffejä unohtamatta. Kappaleelle on tehty myös ennen korona-aikoja kuvattu musiikkivideo, joka saa nyt ensiesityksensä Infernossa.

”Lyriikat vaan syntyi kuin itsestään, kun kuuntelin biisin alkuperäistä demoa ja mietiskelin laulumelodioita. Tulevalla albumillahan on etenkin soundillisesti paljon kasarivivahteita, joten luonnollisesti myös osassa levyn lyriikoista sukelletaan vanhojen kauhu- ja actionklassikoiden innoittamiin tunnelmiin. Muun muassa tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -leffoista ideansa saanut Handled with Chaos on yksi niistä biiseistä”, toteaa solisti Tony Kaikkonen.

Red Eleven palailee myös keikkatauoltaan ja yhtyeen voi nähdä muun muassa Lievestuoreen LIVEstuore-festivaaleilla tulevana perjantaina sekä Jyväskylän Freetimessa 2. lokakuuta.

Lisää luettavaa