Ensinäyttö: Riddle Me This -yhtyeen The Faceless on ahdistava kertomus turhalta tuntuvasta taistosta isoa koneistoa vastaan

Mors Subitasta ja Detsetistä tuttu Eemeli Bodde tuo kappaleeseen lisää brutaaliutta.

17.02.2022

Mikkelissä päämajaansa pitävä industrial metal -yhtye Riddle Me This julkaisee debyyttipitkäsoittonsa Universal Ego 13. toukokuuta. Tulevana perjantaina levyltä julkaistaan single The Faceless, jonka musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Infernossa.

The Faceless kertoo ihmiskunnasta, jossa tavallinen kansa on alistettu toteuttamaan vallanpitäjien tahtoa. Ihmiset ovat heikossa asemassa ja taistelu isoa koneistoa vastaan tuntuu turhalta ja väsyttävältä, mutta silti jossain kytee toivonkipinä paremmasta tulevaisuudesta”, yhtye kommentoi.

”Halusimme videoon ahdistavaa ja synkkää perspektiiviä. Kuvauslokaatioksi valitsimme Vuosaaren sataman, missä merikonteista saatiin rakennettua tunnelmaan sopiva tila. Elina Valtonen toi tanssillaan hienosti hyytävää kontrastia.”

Koska kappale vaati erityistä brutaaliutta, yhtye kysyi kappaleelle vierailijaksi vanhaa ystäväänsä, Mors Subitasta ja Detsetistä tuttua Eemeli Boddea. Videolla miestä ei kuitenkaan nähdä.

Lisää luettavaa