Entinen Trivium-basisti Brent Young, 37, on kuollut

Nokkamies Matt Heafy vahvisti suru-uutisen.

Vasemmalta oikealle: Brent Young, Matt Heafy ja Travis Smith.
Kuva: Matt Heafy/Facebook

Trivium-yhtyeen ensimmäisellä demolla sekä vuoden 2003 Ember to Inferno -debyyttialbumilla soittanut basisti Brent Young on kuollut. Young oli kuollessaan 37-vuotias. Yhtyeen nokkamies Matt Heafy vahvisti uutisen viime viikonloppuna sosiaalisen median kautta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu.

”Vietimme muutaman upean vuoden Brentin kanssa Floridan paikallisessa skenessä, teimme yhdessä Blue-demon sekä Ember to Infernon sekä soitimme yhdessä ensimmäisen Euroopan-minikiertueemme ja ensimmäisen Amerikan-kiertueemme. Minulla on pelkästään hyviä muistoja tästä hienosta henkilöstä. Sydämelliset osanottomme Brentin perheelle ja ystäville”, Heafy kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Youngin jälkeen bändin basistiksi pestattu, vuodesta 2004 saakka yhtyeessä vaikuttanut Paolo Gregoletto kommentoi myös suru-uutista omalla Instagram-kanavallaan.

”En tuntenut Brentiä kovin hyvin ja tapasimme vain muutamia kertoja. Mutta olen soittanut monia biisejä, joita hän soitti Ember to Infernolle ja hänellä oli iso rooli bändin alkuaikoina. Syvä osanottoni hänen ystävilleen ja läheisilleen”, Gregoletto kirjoittaa.

We have just been given word on the passing of one of the early members of Trivium, Brent Young.Having had a couple…

Julkaissut Matthew kiichichaos Heafy Lauantaina 26. syyskuuta 2020

View this post on Instagram

I met Brent a few times in the past, so I didn’t know him to well. But I have played a lot of songs he recorded on Ember to Inferno live and he was a big part of the early years of the band. I want to send my deepest condolences to his friends and family.

A post shared by Paolo Gregoletto (@triviumpaolo) on