Entiset Trivium-muusikot jälleen yhdessä – Blacknova työstää parhaillaan esikois-ep:tä

Ensimmäinen single julkaistaan lähitulevaisuudessa.

29.11.2017

Trivium-yhtyeen alkuperäinen rumpali Travis Smith, joka lähti bändistä 2009, sekä yhtyeessä vuosina 2000–2004 ensin kitaraa ja myöhemmin bassoa soittanut Brent Young ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja perustaneet kitaristi Rob Adamsin kanssa uuden yhtyeen.

Blacknova kuvailee yhdistelevänsä musiikissaan vaikutteita muun muassa Dream Theaterista, Machine Headista, Toolista, Metallicasta ja Iron Maidenista – eli perinteistä hevimetallia progevaikuttein on ilmeisesti luvassa. Yhtye työstää parhaillaan ensimmäistä ep-julkaisuaan, jota luvataan ilmestyväksi joskus ensi keväänä. Levyn nimikkokappale Eclipse from Within julkaistaan sitä ennen singlenä joskus lähitulevaisuudessa. Pysykäämme siis kuulolla.

”Meiltä on kyselty paljon musiikin perään ja luottakaa meihin, sitä on pian tuloillaan! Olemme paiskineet hurjasti töitä kulissien takana antaaksemme teille parasta mitä meillä on tarjota, joten pyydämme teiltä vielä hieman kärsivällisyyttä, niin saamme hommat paketoitua täällä päässä”, yhtye kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Lisää luettavaa