Entisten Sonic Syndicate -miesten The Unguidedissa merkittävä miehistönvaihdos – Uudistuneen porukan ensimmäinen sinkku kuunneltavissa

10.12.2016

Kolmen entisen Sonic Syndicate -jäsenen perustama The Unguided on ahertanut modernin metallimusiikin parissa kolmen kokopitkän levyn verran.

Alkuvuodesta ilmestyneen Lust and Loathing -albumin jälkeen on ehtinyt tapahtumaan ilmeisesti paljon, sillä yhtye ilmoitti yllättäen, että lähes alusta saakka mukana ollut kitaristi-laulaja Roland Johansson on jättänyt bändin.

Tilalle on astunut hieman pienemmissä yhtyeissä aiemmin vaikuttanut Jonathan Thorpenberg, joka ottaa pestinsä vastaan arvatenkin hyvin mielin.

– Rolandin tilalle astuminen ei ole helppo juttu, koska arvostan häntä yli kaiken muusikkona ja ihmisenä, ja hänen puhdas laulutyylinsä ja soittonsa on muodostunut niin merkittäväksi osaksi The Unguidedin soundia. Pyrin kuitenkin tekemään parhaani ja tuon musiikkiin varmasti myös omaa ilmetta, Thorpenberg vakuuttelee.

The Unguidedin seuraava askel uudella miehistöllä on 23. joulukuuta ilmestyvä Brotherhood-single, jonka b-puolen Nighttakerin musiikkivideon voit katsastaa alta.

Uutta kokopitkää lupaillaan ensi vuoden puolelle.

Lisää luettavaa