Erikoinen oikeustapaus: Every Time I Die -fani syyttää bändiä varpaansa menettämisestä

Laulaja pitää väitettä naurettavana.

12.06.2019

Kerrang!-lehti haastatteli hardcore/metalcore-yhtye Every Time I Dien nokkamies Keith Buckleyta ja kyseli miekkosen ja bändin kuulumisia. Uuden levyn biisejä tehdään hiljalleen ja kaikki tuntuu olevan muuten mallillaan, mutta Buckley paljastaa bändin olevan parhaillaan keskellä erikoista oikeuskäsittelyä.

”Eräs tyttö väittää, että me potkaisimme lavamonitorin hänen jalkansa päälle ja mursimme häneltä varpaan, joka jouduttiin amputoimaan”, Buckley puuskahtaa.

”Ensinnäkin, niin ei vittu koskaan tapahtunut. Toiseksi, miten pitkään meitä voidaan pitää vastuussa tuollaisesta? Jos [monitori] olisikin pudonnut hänen varpaalleen – mitä ei todellakaan tapahtunut – ja hän olisi loukannut varpaansa, se oli hän, joka ei puhdistanut sitä, huolehtinut siitä eikä käynyt suoristamassa sitä. Siksi se jouduttiin amputoimaan. Miten kauan meidän täytyy olla lapsenvahtina tälle vitun varpaalle?”

”Vituttaa pelkkä asian ajatteleminenkin. En minä ole vastuussa siitä vitun varpaasta. Sehän on vähän sama, kuin jos olisin murtanut käteni joskus seiskaluokalla baseballia pelatessani. Jos käteeni sattuisi nyt, en mitä soittaisi valmentajalleni että auta nyt, hyvä mies. Ei hän ole enää siitä vastuussa.”

No, eipä tämä ole ensimmäinen kerta, kun bändiä tai sen jäseniä viedään oikeuteen keikalla sattuneen tapaturman vuoksi. Pari vuotta sitten eräs fani syytti kitaristi Jordan Buckleyta aivotärähdyksen ja niskamurtuman aiheuttamisesta – Buckley kun oli hypännyt keikalla yleisön joukkoon.

Lisää luettavaa