Every Time I Die -kitaristi kertoo hämmentävän tarinan: pelasti fanin hengen sylkemällä olutta tämän silmään

Erittäin erikoista, mikäli tarina ei ole täysin tuulesta temmattu.

24.07.2018

Hardcore/metalcore-yhtye Every Time I Dien kitaristi Jordan Buckley kertoi Twitter-tilillään erittäin hämmentävästä kohtaamisesta fanin kanssa, joka – mikäli ei ole täysin keksitty tarina – kuulostaa uskomattoman erikoiselta.

Buckley kertoo tavanneensa nuoren naisen, joka kertoi olleensa katsomassa yhtyeen keikkaa jokin aika sitten. Nainen sanoi Buckleyn sylkäisseen olutta ilmaan ja ohrapirtelöä oli joutunut eturivissä keikkaa seuranneen naisen silmään. Buckley kertoo pahoitelleensa tapahtunutta ja pelänneensä jo pahinta, mutta tarina saikin yllättävän käänteen.

”Hän kertoi silmän vaivanneen häntä yhä seuraavana päivänä ja hän ajatteli saaneensa jonkun tartunnan. Pyysin anteeksi kymmenen kertaa lisää ja valmistauduin jo saamaan lakisyytteen. Hän meni lääkäriin, joka totesi, ettei hänellä ole silmätulehdusta vaan aivokasvain, joka huomattiin nyt tarpeeksi ajoissa, jotta se voitiin poistaa kirurgisesti”, Buckley kertoo.

”Hän sanoi, ettei kasvainta olisi koskaan huomattu, ellei hän olisi nyt mennyt tarkistukseen, joten hän kiitti minua henkensä pelastamisesta. Tarinan opetus on siis, että Every Time I Dien keikka saattaa pelastaa henkesi.”

Lue Buckleyn tarina kokonaisuudessaan alta:

Lisää luettavaa