Ex-Iron Maiden -laulaja Paul Di’Anno tyrmää syöpäpuheet

Kuvauksissa näkynyt tummentuma osoittautui tulehtuneeksi paiseeksi

07.07.2016

Paul Di’Anno kertoi Classic Rock -lehdelle antamassaan haastattelussa, ettei laulaja sairasta syöpää.

Di’Anno kertoo joutuneensa sairaalahoitoon Argentiinan-matkan jälkeen ja lääkärien nähneen kuvauksissa jotain tummaa hänen keuhkoissaan.

– Se osoittautuikin rugby-pallon kokoiseksi tulehtuneeksi paiseeksi. Se saatiin poistettua kokonaan eikä se ollut millään lailla pahanlaatuinen, Di’Anno vakuuttaa.

Syöpäuutinen levisi Di’Annon ystävän, myös entisen Iron Maiden -vokalisti Blaze Bayleyn kerrottua chileläiselle verkkosivustolle Di’Annon sairastavan syöpää.

– Hänellä oli vain vanhentunutta tietoa ajalta, kun syöpää vielä epäiltiin, Di’Anno pohtii.

Di’Anno toipuu poisto-operaatiosta vielä seuraavat kahdeksan viikkoa, jonka jälkeen hän odottaa pääsyä polvileikkaukseen. Di’Anno on joutunut esiintymään viime aikoina pyörätuolissa istuen.

– Oikea polveni on jo leikattu ja seuraavaksi operoidaan vasen, jahka tohtorit ovat varmoja, että keuhkoni ovat täysin puhtaat paiseeseen liittyneestä tulehduksesta. Polveni on erittäin kivulias ja napsin 30 pilleriä päivässä pitääkseni kivut loitolla. Olen ollut melko masentunut sen johdosta. Viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet todella rankkoja.

– Mutta yritän pysyä positiivisena ja näytän kuulemma jo voivan paremmin kuin ennen. Kunhan jalka on operoitu, niin pääsen taas jaloilleni. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat lähettäneet minulle terveisiä ja paranemisia, te olette minulle kuin veljiä ja siskoja. Arvostan todella, että huolehditte minusta, Di’Anno lähettää faneilleen terveisiä.

Lisää luettavaa