The Facelessin kriisi saamassa rujoja piirteitä – entinen kitaristi syyttää bändin johtohahmon heroiiniongelmaa

Teknistä death metalia voi näemmä työstää herskapäissäänkin.

Kovaa teknistä death metalia neljän levyn verran julkaissut The Faceless on ollut viimeiset vuodet melkoisen turbulenssin keskellä.

Kokoonpano kapeni viime vuoden puolella kvintetistä kvartetiksi, ja tänä päivänä yhtyeessä on jäljellä enää multi-instrumentalisti Michael Keene, joka on ajautunut some-sanasotaan hiljattain eronneen miehistönsä kanssa.

Kaikki alkoi, kun Keene syytti karannutta kolmikkoa pettureiksi:

– Aloitan sanomalla, että joka tarinalla on kaksi puolta, ja jos tietäisitte kaiken kokemani selkäänpuukotuksen määrän, leukanne romahtaisivat lattiaan. On ihme, että olen edelleen kehissä. Seuraavaksi sanon, että tämä on aidosti mahtava juttu The Facelessille; ei ainoastaan bändihengen ansiosta, vaan myös musiikin ja show’n osalta.

– Tämän vuoden kiertue tulee olemaan nautinto, ja tarjoamme show’n, jollaista ette ole nähneet koskaan aiemmin! Uudet soittajat, joiden kanssa työskentelen, ovat todellisia petoja! Kerron lisää mielenkiintoisia uutisia lähiviikkoina.

Vuosina 2015-2018 mukana ollut kitaristi Justin McKinney täräytti oman vastineensa Keenelle:

– Jälleen kerran syytät muita kuin itseäsi, vaikka bändistä on lähtenyt vuosien aikana jo 18 henkilöä. Varastat rahaa bändiltä ja faneilta, ja kun et pysty soittamaan kitaraa, valehtelet faneille olevasi ”hermostunut”, vaikka syy on heroiiniaddiktiosi, sekä se, että et harjoittele koskaan.

Olet myynyt bändin kamoja treenikämpältä ostaaksesi heroiinia. Olet niin tukossa, että et ehdi edes lennoille ajoissa. Joo, ja mehän olemme pettäneet sinut! Laita elämäsi kuntoon, ja ota kunnon vastuu kaikesta tekemästäsi paskasta.

Kuten Keenen puheista kävi ilmi, Faceless jatkaa toimiaan niin sanotusti lennossa, eikä aikeena ole perua keikan keikkaa.

Jäädään seuraamaan tilannetta.

YouTube video

Lisää luettavaa