Faith No More perui ensi vuoden kiertueensa, myös Suomen-keikka peruttujen listalla – ”Emme ole vielä valmiita”

Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Kaisaniemessä heinäkuussa.

10.12.2021

Faith No More ilmoitti syyskuussa peruvansa kaikki kuluvan vuoden syksyn keikkansa laulaja Mike Pattonin henkilökohtaisten ongelmien vuoksi. Nyt yhtye on julkaissut sosiaalisessa mediassa tiedon, että se peruu samaisesta syystä myös vuoden 2022 keväälle ja kesälle suunnitellut Australian- ja Euroopan-kiertueensa. Peruuntuneiden keikkojen listalta löytyy siis myös 27. kesäkuuta suunniteltu konsertti Helsingin Kaisaniemessä.

”Valitettavasti nykyinen tilanteemme on se, että emme ole vielä valmiita esiintymään. Se, että antaisimme itsestämme yhtään vähempää kuin 100 prosenttia ei ole meille vaihtoehto. Pahoittelemme”, yhtye kommentoi.

Päivitys 10.12.2021 kello 12.09: Kaisaniemen-konsertin järjestäjä Loud N’ Live tiedottaa, että Kaisaniemen-konsertti 27.6. toteutuu Therapyn ja Ugly Kid Joen osalta, joiden rinnalle haetaan korvaava artisti. Faith No Moren esiintymiselle haetaan uusi päivämäärä ja neuvottelut uudesta ajankohdasta ovat jo käynnissä.

”Kyseiseen tapahtumaan hankitut liput käyvät suoraan Faith No Moren myöhemmin julkaistavaan konserttiin. Lipun voi halutessaan myös käyttää alkuperäisenä päivänä pääesiintyjän muutoksesta huolimatta. Tapahtuman järjestäjä kertoo lisätiedot liittyen mahdolliseen lipun palautukseen tai vaihtoehtoisesti sen hyödyntämiseen tulevissa konserteissa uuden pääesiintyjän sekä Faith No Moren uuden konserttipäivän varmistuttua”, Loud N’ Live tiedottaa.

Lisää luettavaa