Mike Patton perui Faith No Moren kiertueen mielenterveydellisistä syistä – ”En halua antaa yhtään vähempää kuin 100%”

Pandemia on ollut laulajalle kova paikka.

14.09.2021

Faith No Moren oli tarkoitus lähteä loppuviikosta kiertämään Pohjois-Amerikkaa ja rundin oli tarkoitus jatkua pitkälle lokakuuhun saakka. Nyt yhtye on kuitenkin perunut nämä keikat laulaja Mike Pattonin ilmoitettua, ettei tällä hetkellä ole henkisesti siinä tilassa, että pystyy keikkailemaan. Myös kaksi Mr. Bunglen, Pattonin toisen bändin keikkaa tulevalta viikonlopulta on peruttu samasta syystä.

”Olen pahoillani, mutta mielenterveydellisistä syistä johtuen en voi ottaa osaa suunnitelluille Faith No Moren ja Mr. Bunglen keikkapäiville. Minulla on ongelmia, jotka jatkunut pandemia on kärjistänyt todella haastaviksi. Koen, etten pysty tällä hetkellä antamaan itsestäni sitä, mitä minun pitäisi enkä halua antaa yhtään vähempää kuin 100%. Pyydän anteeksi faneilta ja toivon, että voimme hyvittää tämän pian”, Patton tiedottaa Instagram-sivuillaan.

Faith No Moren Facebook-sivuilla julkaistiin myös muun bändin lausunto, jossa nämä osoittavat antavansa laulajalle täyden tukensa.

”Olisi todella vähättelevää sanoa, että nämä peruutukset tuntuvat meistä murskaavalta. Viiden vuoden tauon jälkeen on ollut todella haastavaa palata musiikin pariin, mutta olemme treenanneet ahkerasti kuukausia ja viimeisten treenien perusteella ei ollut epäilystäkään siitä, ettemmekö olisi huippuiskussa. Mikä tekee tämän tiedotteen kirjoittamisesta entistä vaikeampaa”, yhtye tiedottaa.

”Mutta kaikesta huolimatta perheenjäsenemme tarvitsee apuamme. Uskomme, että mikäli olisimme puskeneet nämä kiertuepäivät läpi, sillä olisi ollut peruuttamattoman tuhoisia vaikutuksia Mikelle, jota arvostamme enemmän veljenä kuin vain laulajana. Tuemme häntä sataprosenttisesti siinä, että hän tekee nyt sen, mikä on oikein – samalla tavalla kuin me nyt pyydämme tukea teiltä.”

Näiden juttujen kanssa ei todellakaan sovi leikkiä, joten päätös on ainoa oikea. Voimia ja jaksamisia Pattonin suuntaan, toivottavasti asiat saadaan pian kuntoon!

Faith No Moren on tarkoitus konsertoida Helsingin Kaisaniemessä järjestettävässä In the Park -tapahtumassa kesällä 2022. Tapahtumassa esiintyvät lisäksi Therapy? ja Ugly Kid Joe.

Lisää luettavaa