Fates Warning -nokkamies: On turhauttavaa esiintyä yleisölle, joka katsoo keikkaa puhelimen näytön läpi

Ray Alderista vielä turhauttavampaa on olla yleisössä, kun edessä seisovan puhelin estää näkökentän.

08.07.2019
Kuva: Keikkojen kuvaaminen ja videoiminen puhelimilla on aihe, josta on vahvoja mielipiteitä artistilla kuin artistilla, puolesta ja vastaan. Progemetalliyhtye Fates Warningin laulaja Ray Alder on yksi heistä, joita keikkojen kännykkämeri ottaa päähän. Kolumnisti Sali Hughes ihmetteli Twitterissä yleistynyttä tapaa kuvata keikkoja joskus jopa kokonaisuudessaan ja pohti twiitissään, että sellainen varmasti tekee myös esiintyjät hulluksi. Alder vastasi Hughesin twiittiin ja totesi näin olevan ainakin hänen kohdallaan. "Muusikkona on todella turhauttavaa nähdä, miten joku katsoo keikkaa puhelimensä läpi. Keikoilla kävijänä on vieläkin turhauttavampaa kuikuilla edessäsi olevan tyypin ohi, kun tämä pitää puhelintaan ylhäällä edessäsi", Alder harmittelee. https://twitter.com/realrayalder/status/1147444159223083013

Keikkojen kuvaaminen ja videoiminen puhelimilla on aihe, josta on vahvoja mielipiteitä artistilla kuin artistilla, puolesta ja vastaan. Progemetalliyhtye Fates Warningin laulaja Ray Alder on yksi heistä, joita keikkojen kännykkämeri ottaa päähän.

Kolumnisti Sali Hughes ihmetteli Twitterissä yleistynyttä tapaa kuvata keikkoja joskus jopa kokonaisuudessaan ja pohti twiitissään, että sellainen varmasti tekee myös esiintyjät hulluksi. Alder vastasi Hughesin twiittiin ja totesi näin olevan ainakin hänen kohdallaan.

”Muusikkona on todella turhauttavaa nähdä, miten joku katsoo keikkaa puhelimensä läpi. Keikoilla kävijänä on vieläkin turhauttavampaa kuikuilla edessäsi olevan tyypin ohi, kun tämä pitää puhelintaan ylhäällä edessäsi”, Alder harmittelee.

Lisää luettavaa