Fear Factoryn sisällä kytee sisällissota: Dino Cazares ei aio puhua bändikavereilleen enää koskaan

Sekavaa meininkiä veteraanibändin kuliseissa.

03.06.2020

Indu-death metalin pioneeribändi Fear Factoryn viime vuodet ovat olleet melko sekavia. Bändin kitaristi Dino Cazares ilmoitti marraskuussa 2016 uuden levyn valmistuvan seuraavaksi kesäksi. Sitten ei tapahtunut mitään pitkään aikaan.

Lopulta vuoden 2017 maaliskuussa huhuiltiin Fear Factoryn hajoamisesta. Cazares ei suostunut kommentoimaan asiaa, vaikka häneltä tivattiin tietoa useamman kerran.

Vuoden 2019 lokakuussa Cazares lopulta ilmoitti, ettei bändiltä ole tulossa levyä, vaikka laulaja Burton C. Bell julkaisikin jo Monolith-nimisen kiekon kansitaiteet.

Nyt on käynyt ilmi, että bändi on ajautunut jonkinlaisiin oikeuskiistoihin. Erääseen näistä liittyy jonkinlainen sopimus Bellin ja entisten soittajien Christian Olde Wolbersin ja Raymond Herreran välillä.

Cazares on paljastanut Fleshgod Apocalypsen Francesco Paolin tekemässä haastatelussa oikeudenkäyntien olevan syy, miksei levyä ole kuulunut.

Eräs fani kyseli bändin uuden levyn perään, ja jopa toivoi, että bändi voisi palata kymmenen vuoden takaiseen.

Cazaresin twiitti kertonee kaiken tarvittavan bändin jatkosta:

– Homma on jo paisunut oikeussalien ulkopuolelle. Elämät ja urat pyritään pilaamaan. En aio esiintyä tai jutella heidän kanssaan enää koskaan. Ja tarkoitan sitä todella.

Lisää luettavaa