Five Finger Death Punch -nokkamies selventää eropuheeksi tulkittuja sanomisiaan – ”Irroitettiin asiayhteydestä”

Kuva: Sami Turunen

Kerroimme eilen Five Finger Death Punch -laulaja Ivan Moodyn antaneen KBPI-radion haastattelussa epämääräisiä lausuntoja. Monissa lehdissä ja verkkomedioissa tulkittiin miehen puheet niin, että Moody eroaa yhtyeestä aloittaakseen uuden bändiprojektin parissa.

Nyt Moody on julkaissut yhtyeen sivuilla virallisen tiedotteen, jossa tämä tarkentaa sanomisiaan. Moody vakuuttaa, ettei hän ole päihdeongelmistaan tai levy-yhtiötä vastaan käytävästä oikeustaistelusta huolimatta eroamassa Five Finger Death Punchista, Villain-sivuprojektista huolimatta.

”Annoin eilen haastattelun ja sanomiseni irroitettiin asiayhteydestä – media yrittää jatkuvasti luoda otsikoita klikkien perässä. Totuus on se, että haluan samanlaisen sivuprojektin kuin Stone Sour on Corey Taylorille tai A Perfect Circle on Maynard James Keenanille ja haluan tehdä sen, kun Five Finger Death Punchin sopimus ja oikeustaistelu Prospect Park -levy-yhtiön kanssa on ohi”, Moody kirjoittaa.

”Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisin jättämässä Five Finger Death Punchia. Tänä päivänä on hienoa olla muusikko, koska voit lähteä luovalle tutkimusmatkalle monin eri tavoin ilman, että pääfokus kärsii. Olen oppinut tämän Coreylta ja Maynardilta ja haluan antaa omille faneilleni samaa.”

”Ei ole salaisuus, että viime vuosi on ollut minulle ja muille bändiläisille vaikea. On todella turhauttavaa antaa kaikkensa tehdäkseen uutta musiikkia niin lavalla kuin sen ulkopuolella, eikä sitä voi saattaa päivänvaloon. On totta että Five Finger Death Punch on tullut tienristeykseen – olemme pisteessä, jossa emme anna enää minkään tai kenenkään estää meitä tekemästä musiikkia faneillemme.”

”Olemme rakentaneet bändiä 10 vuotta työllä ja tuskalla eikä kukaan meistä aio luovuttaa, vaikka levy-yhtiömme yrittää sabotoida meitä. Olen pahoillani, jos mediassa tulkittiin sanomiseni eroilmoitukseksi, mutta voin vakuuttaa, että näin asia ei ole”, Moody toteaa.