Five Finger Death Punch on yhtä miestä köyhempi – ”Päätös on kytenyt mielessä jo kuukausia”

Jeremy Spencer siirtyy syrjään rumpupatteriston takaa.

20.12.2018

Five Finger Death Punch -yhtyeen rumpali Jeremy Spencer (kuvassa toinen vasemmalta) jättää yhtyeen. Rumpalin julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan syyksi pitkään jatkuneet vakavat selkävaivat, joiden vuoksi tämä joutui jäämään pois syksyiseltä kiertueelta Breaking Benjaminin kanssa.

”Jaan seuraavan uutisen teille ristiriitaisin tuntein: olen päättänyt siirtyä syrjään Five Finger Death Punchin rumpupallilta. Päätös on kytenyt mielessä jo kuukausia ja nyt se hetki on tullut. Olen soittanut rumpuja kuusivuotiaasta lähtien ja nyt vuosia jatkuneen, leikkauksiin johtaneen fyysisen rasituksen jälkeen, on parasta astua sivuun”, Spencer kertoo tiedotteessaan.

”Aivan kuten huippu-urheilijoillakin, kun ruumis ja mieli eivät yllä huippusuoritusten vaatimalle tasolle, päätös on selvä. Olen onnekas, että kroppani on antanut minun tehdä rakastamaani asiaa useamman vuosikymmenen ajan, mutta nyt raskas ja kuluttava fyysinen työ on ajanut minut siihen pisteeseen, etten voi antaa faneille sellaista esitystä, jonka he ansaitsevat ja joka tuo minulle tyydytystä ja iloa. Lisäksi bändi tarvitsee tuoretta energiaa.”

”Minulla on mielessäni muutamia projekteja, joihin aion tulevaisuudessa ryhtyä, mutta kaikki ne vaativat minulta sellaista fyysistä kuntoa, että pystyn liikkumaan hyvin ja ilman kipuja. Toivottavasti olette silloin mukana kanssani.”

Spencerin tuuraajana on toiminut 33-vuotias Charlie Engen, mutta bändin toimesta ei ole vielä vahvistettu, kuka ottaa Spencerin paikan bändin vakituisena kannuttajana.

Lisää luettavaa