Five Finger Death Punchin ex-rumpali on nyt poliisi

Jeremy Spencer tulee työskentelemään poliisina paikkakunnalla lähellä lapsuudenkotiaan.

Viime joulukuussa terveydellisistä syistä Five Finger Death Puch -yhtyeestä eronnut rumpali Jeremy Spencer on nyt myös poliisi. Tämä selvisi hänen tänään Instagramissaan jakamastaan kuvasta, jossa hän on pukeutunut poliisiviranomaisen poolokauluksiseen T-paitaan.

Toistaiseksi Spencer kertoo vielä asuvansa Las Vegasissa, Nevadassa, mutta tulee työskentelemään poliisina Rockport Police Departmentissa Indianan osavaltiossa. Paikka on lähellä artistin Warwickin piirikunnassa sijainnutta lapsuudenkotia.

Spencerin eron syynä oli se, että työn aiheuttama fyysinen kuormitus kävi liian suureksi hänen kropalleen. Fanille antamassaan kommentissa Spencer kertoo olevansa menossa selkärangan välilevynvaihtoleikkaukseen. Toipumisajan jälkeen hän kertoo aloittavansa työnsä varalla olevana poliisina (a reserve police officier).

Vaikka rumpujen soitto FFDP:n riveissä onkin ohi, ei Spencer ole lopettanut musiikin parissa työskentelyä: ”Olen kiireinen, minulla on muita projekteja, joiden parissa työskentelen. Se, etten ole enää bändissä ei tarkoita, että jäin eläkkeelle” Spencer sanoo.

Uuden rumpalinsa Charlie Engenin FFDP löysi Instagramista. Uusi albumi, jolla myös Engenin soittoa kuullaan, on työn alla.