Fleshgod Apocalypsen rivit laitettu uuteen uskoon – rumpali korvaa laulajan, kaksi uutta jäsentä mukaan

Italialaisyhtyeen kokoonpanokuviot ovat astetta monimutkaisemmasta päästä.

Klassisilla elementeillä death metaliaan runsaasti maustava Fleshgod Apocalypse tiedottaa läpikäyneensä kokoonpanomuutoksia. Eikä kyseessä ole ihan perinteinen ja tavanomainen yhden jäsenen lähtö ja uuteen vaihtaminen läpsystä, vaan yhden jäsenen lähtemisen myötä yhtyeessä vaihtuu sekä laulaja että rumpali ja lisäksi kokoonpano kasvaa vielä yhdellä kitaristilla. Oliko tarpeeksi sekavasti sanottu?

Selvennetääs: italialaisyhtye kertoo Facebook-sivuillaan laulaja-kitaristi Tommaso Riccardin lähteneen bändistä henkilökohtaisista syistä. Bändin alkuperäisenä laulajana alkuvuosina toiminut, vuodesta 2009 lähtien rumpupallilla istunut Francesco Paoli ottaa takaisin paikkansa mikin varressa ja rumpukapuloihin tulee Stormlordista ja Prophilaxista tuttu David Folchitto. Lisäksi yhtye on kiinnittänyt riveihinsä Fabio Bartolettin (Deceptionist) soolokitaristin tonttia täyttämään.

”Halu jatkaa alkanutta matkaa oli todella voimakas. Koska Fleshgod Apocalypsen viesti menee jopa musiikkia pidemmälle, emme voineet ottaa ihan ketä tahansa yhtyeen nokkamieheksi. Niinpä palasimme takaisin juurillemme ja päätimme, että Francesco Paoli, rumpalimme, biisintekijämme, perustajamme ja ensimmäinen nokkamiehemme on luonnollinen valinta tähän arvokkaaseen ja haastavaan pestiin”, yhtye kirjoittaa.

”Olemme nyt keskittyneempiä ja määrätietoisempia kuin koskaan aiemmin. Voitte odottaa jatkossa eeppisiä livekokemuksia sekä todennäköisesti pimeintä ja raskainta musiikkia, jota olemme koskaan tehneet. Emme malta odottaa, että pääsemme kääntämään tämän uuden luvun urallamme.”