Forgotten Tombin kymmenes levy on valmis – analogisesti purkitettu näytekappale sukeltaa melankolian ytimeen

Forgotten Tomb seikkailee tällä kertaa analogisissa maisemissa.

Melankolista black metalia soittava italialaisbändi Forgotten Tomb julkaisee seuraavan albuminsa Nihilistic Estrangementin 8. toukokuuta.

Levy toimii uuden aikakauden alkuna.

Nihilistic Estrangement on kymmenes albumimme, ja se avaa uuden jakson, mahdollisesti jopa uuden trilogian, joten se kuulostaa erilaiselta kuin viimeisin julkaisumme, joka päätti edellisen trilogian”, kitaristi-laulaja Herr Morbid paljastaa.

”Koko levyn idea ja konsepti oli tehdä jotain tämän päivän trendien ulkopuolelta, sekä tyylillisesti että tuotannollisesti, jotta albumi kuulostaisi ajattomalta. Valitsin erityiset mikrofonit 1960-70-luvuilta ja soitimme enimmäkseen 1980-luvun instrumenteilla sekä käytimme analogisia nauhoja. Albumi äänitettiin aivan kuin vanhat levyt noin 40 vuotta sitten.”

”Musiikista löytyy viitteitä bändin kaikkiin aikakausiin, mutta se kuulostaa erittäin virkistävältä ja äärimmäisen henkilökohtaiselta; se on sataprosenttista Forgotten Tombia. Sanoituksissa käsitellään useita eri teemoja, mutta pääasiallinen fokus oli saavuttaa henkinen irrottautuminen nykymaailmasta – kyse on nykyhetkestä irrottautumisessa sekä lohdun löytämisessä omasta sisäisestä maailmasta, jonne kellään muulla ei ole pääsyä.”

YouTube video

Lisää luettavaa