Ghost Brigade siirtää kevään keikkansa ja ojentaa samalla auttavan kätensä Jelmulle

"Kun kuultiin huomattavista taloudellisista tappioista, syntyi halu auttaa", yhtye tiedottaa.

24.03.2020

Ghost Brigaden oli tarkoitus tehdä pitkän tauon jälkeen taas paluu keikkalavoille osana Jyväskylän Lutakon 30-vuotisjuhlia. Huhtikuulle sovittu loppuunmyyty konsertti Lutakossa siirtyy nyt koronaviruksen vuoksi elokuun viimeiselle viikonlopulle.

Lisäksi yhtye siirtää niinikään huhtikuulle kaavaillun Musta Kynnys -keikan samaiselle elokuun viimeiselle viikonlopulle ja vaihtaa samalla keikkapaikan Lutakoksi. Näin ollen 29. elokuuta tapahtuvalle aiemmin loppuunmyydylle keikalle vapautuu myyntiin 300 lisälippua, joiden tuotto menee suoraan Lutakon ja Mustan Kynnyksen keikkoja järjestävälle Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistykselle.

”Meillähän on Jelmun ja Lutakon kanssa todella pitkä historia. Ollaan treenattu Lutakon rakennuksessa Ghost Brigaden ja muiden viritysten kanssa jo 90-luvulta alkaen. Mä itse tein Jelmulle työhommia yli kymmenen vuotta ja esimerkiksi Manne (bändin vokalisti Ikonen) on ollut rakentamassa Lutakon nykyistä lavaa. Monessa on oltu mukana vuosien varrella ja nähty lähietäisyydeltä sekä hyvät että huonot ajat. Luulisin etten valehtele jos sanon että ilman Lutakkoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia Ghost Brigadea ei edes olisi olemassa. Ja itse asiassa Rainea (Jelmun promoottori Pulkkinen) ja Lutakkoa on myös kiittäminen siitä että bändi ylipäätään tekee keikkoja vuonna 2020″, valottaa kitaristi Wille Naukkarinen.

”Kun kuultiin huomattavista taloudellisista tappioista jotka Lutakolle aiheutuu kevään keikkojen peruuntumisista/siirroista johtuen, syntyi halu auttaa. Päätettiin että samalla kun keikat siirtyy syksylle, vaihdetaan lauantain keikkapaikka Mustasta Kynnyksestä isompaan Lutakkoon että saadaan lisää lippuja myyntiin. Näiden lisälippujen myyntitulot olemme bändin kesken päättäneet lahjoittaa lyhentämättömänä Jelmu ry:lle.”

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille päivämäärille. Peruuntuneiden keikkojen liput voi halutessaan myös palauttaa ostopaikkaan, tarkemmat palautusohjeet löytyvät Jelmun ja Lippupisteen sivuilta. Lisäliput 29.8. Lutakon-keikalle tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana kevään aikana.

Alla vielä tarkemmat speksit uusista keikkapäivistä:

Pe 28.8.2020 GHOST BRIGADE @ Lutakko 30v
(Korvaava keikka peruuntuneelle 10.4. keikalle, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan)
Ovet klo 20, showtime klo 22
Ikäraja 18 vuotta
Loppuunmyyty!

La 29.8.2020 GHOST BRIGADE @ Lutakko 30v
(Korvaava keikka peruuntuneelle 11.4. Mustan Kynnyksen keikalle, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan)
Ovet klo 20, showtime klo 22
Ikäraja 18 vuotta
300 lisälippua tulossa myyntiin keikkapaikan vaihtumisen johdosta. Liput alk. 25€ (Jelmun jäsenet 20€). Myynnin alkamisajankohta ja myyntikanava tiedotetaan myöhemmin.

Lisää luettavaa