Ghost yllättää julkaisemalla uuden kappaleen hämyisen musiikkivideon siivittämänä

Uutta singleä ilmeisesti myös pukkaa.

Ghost on kaikessa hiljaisuudessa julkaissut musiikkivideon uudelle Kiss the Go-Goat -kappaleelle. Psykedeelisvivahteisen ja hämyisän kappaleen sekä videon, joka avaa Ghost-hahmo Papa Nihilin mystistä historiaa sukeltamalla tämän nuoruusvuosiin, voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Bändin suunnalta virallista vahvistusta asiaan ei ole kerrottu, mutta Kiss the Go-Goat on ilmeisesti toinen uusi kappale tulevalta 7″-vinyylisingleltä, joka julkaistaan Prequelle-albumin uuden Deluxe-painoksen kylkiäisenä. Videolla nähdäänkin Papa Nihil pitämässä käsissään tällaista singleä, jonka otsikkona on 7 Inches of Satanic Panic. Metal Injectionin mukaan kyseinen 7″-vinyylisingle sisältäisi Kiss the Go-Goat -kappaleen lisäksi biisin nimeltään Mary on the Cross ja sen julkaisupäiväksi on merkitty 13. syyskuuta.

Livenä Ghostin voi Suomessa nähdä seuraavan kerran loppuvuodesta, kun yhtyeen Ultimate Tour Named Death -kiertue saapuu Helsingin Hartwall-areenalle 28. marraskuuta. Lauteille nousevat lisäksi All Them Witches ja Tribulation.