Goatburnerin debyytti julkaistiin tänään – asiaa juhlistetaan kauhuklassikolle kumartavalla videolla

Rotten Soundista ja Skulmagotista tutut hahmot ammentavat musiikkia tuhoisista luonnonvoimista.

Muun muassa Rotten Soundista ja Morbid Evilsista tutun Keijo Niinimaan sekä Skulmagotista ja Ratfacesta tutun Jaakko Forsmanin muodostama Goatburner-duo on tänään julkaissut esikoispitkäsoittonsa Extreme Conditions, jonka teemana ovat äärimmäiset ja tuhoisat luonnonvoimat ja -katastrofit. Levy on nyt kuunneltavissa kaikissa hyvin varustelluissa suoratoistopalveluissa.

Julkaisua juhlistetaan Vortex of Chaos -kappaleeseen tehdyllä musiikkivideolla, joka saa Suomen-ensiesityksensä Infernon välityksellä. Videolla seikkailee musta kissa Miksu ja sen inspiraationa on toiminut ohjaaja Sam Raimin kauhuelokuvaklassikko.

Vortex of Chaos on tribuutti Evil Deadille, missä tämä olento saa tietää Goatburnerin julkkarikeikasta ja päättää suunnata paikalle. Videon tähti ei ole ihminen ja haluamme painottaa, kaikkien muiden vastuuvapauslausekkeiden lisäksi, että kohtelimme tähteä kaikella kunnioituksella ja kärsivällisyydellä varmistaaksemme, että voimme tehdä hänen kanssaan vielä jatko-osan seuraavaa levyämme varten”, kuuluvat yhtyeen terveiset.