Godsmack julkaisi riipaisevan musiikkivideon uudelle Truth-balladilleen

Pettäminen ei ole kaunista katsottavaa.

02.03.2024

Yhdysvaltalainen Godsmack julkaisi uusimman levynsä Lighting Up the Sky helmikuun 24. päivä. Albumi on yhtyeen kahdeksas täyspitkä, ja bändi on ilmoittanut sen jäävän heidän viimeisekseen.

Laulaja Sully Erna on kuitenkin vakuuttanut, ettei yhtye ole laittamassa pensseleitä santaan, vaan aikoo mitä todennäköisimmin jatkaa keikkailua vanhojen hittiensä voimin.

Uunituoreelta levyltä löytyy repivä balladi Truth, joka kertoo petollisesta ihmissuhteesta. Blabbermouthin mukaan Erna kertoo kappaleen taustoista:

– Kirjoitan aina todellisista tapahtumista, jotka ovat vaikuttaneet minuun tunnetasolla joko hyvässä tai pahassa. Valitettavasti tämä ei ole yksi niistä hyvistä sattumuksista, mutta se on niin totta kuin voi olla. Ironista on se, että tämä tapahtui minulle kun olin kirjoittamassa ja nauhoittamassa tätä viimeistä levyä.

– Seitsemän vuoden suhde petettiin. Se hajotti minut hetkeksi, ja minun täytyi laittaa koko projekti jäähylle. Bändin pojat olivat todella ymmärtäväisiä, mutta siinä kohtaa minun oli pakko häipyä.

– Lähdin Floridasta kotiin New Hampshireen käsittelemään asiaa että pääsisin siitä yli. Sen prosessin aikana tämä biisi syntyi.

Truthille on tehty nyt myös sanoituksia visuaalisesti tukeva musiikkivideo. Videon ovat ohjannet Sully Erna ja Francesca Ludikar. Voit katsoa sen alta.

Lisää luettavaa