Gruesome nostaa jälleen hattua Chuck Schuldinerille – tällä kertaa rehellisellä Death-coverilla

14.03.2017

Vuonna 2014 perustettu Gruesome on bändi, joka kumartaa kaikessa tekemisessään syvään alkuaikojen Deathille. Yhden pitkäsoiton maailmaan putkauttanut death metal -partio nostaa 31. maaliskuuta julkaistavalla ep:llä jälleen hattua Chuck Schuldinerille, tällä kertaa yksinkertaisesti ja rehellisesti cover-kappaleen muodossa.

Exhumedin, Possessedin ja Malevolent Creationin jäsenistöstä koottu Gruesome on ottanut tulkittavakseen klassisen Leprosy-albumin (1988) päätösraidan Choke On It. Ep:ltä löytyy myös omaa tuotantoa nimikkokappale Fragments of Psychen sekä jo aiemmin julkaistujen kappaleiden demoversioiden muodossa.

– Tämä on täydellinen kunnianosoitus oppipojalta mestarille! Ideana oli soittaa kappale aivan kuin Sean Reinert [Human-albumilla (1991) soittanut Death-rumpali] olisi ollut rummuissa – vaikka olenkin aina ollut Bill Andrew’n jämäkän tyylin ihailija, joten kaikella kunnioituksella! Tämä on vain hauska tulkinta mielestäni Leprosyn yhdestä parhaimmasta kappaleesta ja johon hieman monimutkaisemmat kompit tuntuivat sopivan hyvin. Tässä on siis minun paras Bill Reinert -imitaationi! rumpali Gus Rios kommentoi.

Lisää luettavaa