”Ei hän yhtään hullummin vetänyt!” – Phil Ruddilla toinen ääni kellossa Axl Rosen AC/DC-suorituksista

04.02.2017

AC/DC:n rumpalikonkari Phil Rudd on kokenut viime vuosina yhtä ja toista vastoinkäymistä. Hän myönsi syyllisyytensä huumausaine- ja tappouhkaussyytöksiin ja kärsi siitä kahdeksan kuukauden kotiarestin. Viime vuonna Rudd puolestaan kiidätettiin sairaalaan sydänkohtauksen takia.

Rudd joutui ongelmiensa vuoksi sivuun AC/DC:stä ja hänen paikkansa otti vuosina 1989-1994 yhtyeessä soittanut Chris Slade.

Ongelmansa selätettyään Rudd olisi ollut halukas palaamaan yhtyeeseen, mutta totesi ettei halunnut soittaa Axl Rosen kanssa, koska ei arvosta tätä. Axl Rose otti AC/DC:n laulupestin vastaan yhtyeen Rock or Bust -kiertueella viime vuonna Brian Johnsonin jouduttua sivuun kuulo-ongelmien takia.

Mitä tulee Axl Roseen, Ruddilla on music radarille antamansa haastattelun mukaan muuttunut ääni kellossa.

”Katselin eräänä päivänä pätkiä Axlista soittamassa poikien kanssa. Olin yllättynyt, se ei ollut lainkaan hullumpaa. Hän veti melko hyvin ja ne eivät ole helppoja keikkoja, tiedätkö, eivät todellakaan helppoja. AC/DC:n keikat ovat raskaita jokaiselle bändin jäsenelle”, Phil Rudd kertoo.

Sooloprojektinsa kanssa keikkaileva Phil Rudd lähtee kevään aikana tien päälle juhlistaakseen Head Job -levynsä uudelleenjulkaisua. Kiertue pysähtyy myös WsArenalla Vaasassa 14. huhtikuuta.

WsArena, Vaasa
14.04.2017
Showtime: 22:00
Ovet: 21:00
Liput 30 euroa (ovelta 35e)

Lisää luettavaa