”Hänen naamansa näyttää jalalta” – Chad Kroeger kutsui Stone Souria Nickelback-kopioksi, Corey Taylor vastasi tuttuun tyyliinsä

"En tiedä, millä helvetin planeetalla hän oikein asuu, mutta sieltä saa ilmeisesti hyvää pilveä."

21.06.2017

Nickelbackin Chad Kroeger ei mitä ilmeisemmin ole järin suuri Stone Sour– tai Slipknot-fani eikä Corey Taylorillakaan ole paljon hyvää sanottavaa itse Chad Kroegerista. Eikä tarvitse olla mikään Nikke Knatterton tullakseen tähän johtopäätökseen: riittää, kun kuuntelee muutamia tuoreita haastatteluja molemmilta osapuolilta.

Kaikki lähti liikkeelle ruotsalaisen Metal Covenantin haastattelusta, jossa Chad Kroeger pohti Nickelbackin erinomaisuutta ja monipuolisuutta. Kroeger pyysi toimittajaa nimeämään jonkun yhtä musiikillisesti monipuolisen bändin kuin hänen laulu- ja soitinyhtyeensä, johon haastattelija ehdotti Corey Taylorin ja kumppaneiden Stone Souria.

Tähän Kroeger vastasi Stone Sourin olevan vain ”kevytversio Nickelbackista” eikä Corey Taylor osaa väitteistään huolimatta kirjoittaa hittejä. Kaljan hörppimisen lomassa Kroeger meni myös lyttäämään Slipknotin ”kikkailuna”; hänestä bändi käyttää naamioita markkinointimielessä, koska ei pysty tekemään parempaa musiikkia.

Corey Taylor tunnetaan suorasanaisena suunsoittajana, joka kumma kyllä pidättäytyi kommentoimasta Kroegerin lausuntoja julkisuudessa viimeiseen asti. Kuitenkin tuoreessa 98 KUPD -radiokanavan haastattelussa häneltä kysytään asiasta ja niin hän lopulta kommentoi omaan tuttuun tyyliinsä.

– Minä ehdin jo pohtia, miten kommentoida koko tätä naurettavaa hommaa. En ole koskaan väittänyt hittien kirjoittamisen olevan ”helppoa”, koska ei se todellakaan ole. En tiedä, millä helvetin planeetalla hän oikein asuu, mutta sieltä saa ilmeisesti hyvää pilveä. Hän on idiootti, Taylor nauraa.

– Olin jo valmis sanomaan hänestä asioita, mutta sitten aloin lukea muiden kommentteja netissä. Ei minun tarvitse lisätä mitään! Hän ei ole kovin pidetty henkilö. Senkun soitat suutasi. Sanonpahan vain, että minut on äänestetty ”seksikkäimmäksi rokkariksi” ja minulla on naamio. Sinut on äänestetty ”rockin rumimmaksi” kahdesti ilman naamiota.

Taylor lisää, ettei hänellä ole itse Nickelbackista mitään pahaa sanottavaa. Hän sanoo pitävänsä kaikista muista bändin jäsenistä ja on jopa viettänyt heidän kanssa aikaa eikä kenelläkään muulla heistä tunnu olevan ongelmia Stone Sourin kanssa.

– Ainoa, jonka kanssa en voi hengailla, on Hän-joka-näyttää-jalalta. Hänen naamansa näyttää jalalta, eikö niin? Joten otapa Hello Kitty -tyynysi, käperry sänkyysi ja pidä suusi kiinni.

Että sillä lailla. Corey Taylorin kommentit voit kuunnella jutun alusta löytyvältä videolta. Chad Kroegerin alkuperäiset kommentit Taylorista ja hänen yhtyeistään voit kuunnella puolestaan tuosta alapuolelta.

Lisää luettavaa