Hardcore-legenda Millions of Dead Cops Suomeen – punk- ja vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt oululaisfestivaali julkisti esiintyjiään

Hässäkkä-Päiville tullaan räimimään aina Brasiliasta ja Japanista saakka.

08.02.2018

Yhdysvaltalainen, vuonna 1981 perustettu hardcore-legenda Millions of Dead Cops eli tuttavallisemmin MDC saapuu Suomeen. Teksasilaisyhtye esiintyy Hässäkkä-Päivät–festivaaleilla, joita vietetään Oulun Tukikohdalla 6.–7. heinäkuuta.

Punk-, hardcore- ja muuhun vaihtoehtoiseen kitaramusiikkiin keskittyneen festivaalin muita ensimmäisiä artistikiinnityksiä ovat lisäksi brasilialainen vuonna 1984 perustettu A.R.D., Hässäkkä-Päiville toista kertaa saapuva ruotsin japanihardcorehenkinen 偏執症者 (Paranoid) ja ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva, jo vuodesta 1990 jatkanut saksalainen powerviolence-trio Yacøpsæ. Kotimaisista yhtyeistä tulonsa ovat varmistaneet Hero Dishonest, Joukkohauta, Romutus, Tryer, Visto ja Ydintuho.

Hässäkkä-Päiville on myös mahdollisuus tarjota omaa bändiään mukaan esiintymään. Hakuaika on voimassa helmikuun loppuun saakka. Tässä järjestäjien terveiset aiheeseen liittyen:

”Hakemukset voi suunnata osoitteeseen hassakkapaivat(at)gmail.com ja viestissä olisi hyvä olla bändin/artistin nimi, linkkiä musiikkiin sekä arviota matkakuluista. Lienee jo sanomattakin selvää, että kaikenmaailman rasistit, homofoobikot, fasistit yms. voivat jättää sen sähköpostin lähettämättä ja säästää kaikkien aikaa.”

Lisää luettavaa