Hartaasti odotetun albumin paljastukset jatkuvat – tulevan At the Gates -levyn kansikuva ja biisilista julki

Ruotsalaisen kuolometallikonkarin kuudes kiekko ilmestyy parin kuukauden kuluttua.

28.02.2018

Neljä vuotta sitten ilmestyneellä At War with Realityllä paluun lähes 20 vuoden levytystauolta tehnyt At the Gates on tipautellut verkkaiseen tietoja tulevasta albumista.

Bändin The Red in the Sky Is Ours -debyytin (1992) sisarlevyksi luonnehdittu To Drink from the Night Itself on ulkona Century Median toimesta 18. toukokuuta. Levyn kuvaillaan olevan huomattavan synkkää tavaraa vanhan At the Gatesin linjoilla.

– Albumi tulee olemaan entistä tummempi, tanakampi ja raivokkaampi. Se esittelee paljon todellista At the Gates -tunnetta, ja voisin sanoa, että se lähestyy sanoituksellisesti samoja ulottuvuuksia kuin The Red…. Tämä on enemmän punainen kuin sininen levy. En malta odottaa, että porukka pääsee kuulemaan sen!, laulaja Tomas Lindberg hekumoi.

Tuoreimpina infoina albumilta julkaistiin sen kansikuva ja biisilista. Costin Chioreanun suunnitteleman kannen inspiraationa on toiminut Berliinissä sijaitseva Pergamonin alttari.

– Kansikuvan inspiraationa on toiminut yksi osa Pergamonin alttaria, joka löytyy Pergamonin museosta Berliinistä. Se liittyy tietysti läheisesti koko albumin konseptiin, mutta siitä lisää myöhempänä. Voin kuitenkin heittää ilmoille nimen albumin teemasta kiinnostuneille; Peter Weiss.

1. Der Widerstand
2. To Drink from the Night Itself
3. A Stare Bound in Stone
4. Palace of Lepers
5. Daggers of Black Haze
6. The Chasm
7. In Nameless Sleep
8. The Colours of the Beast
9. A Labyrinth of Tombs
10. Seas of Starvation
11. In Death They Shall Burn
12. The Mirror Black

Lisää luettavaa