Helsinkiin tulee uusi metallifestivaali, jota tähdittävät muun muassa Emperor, Blind Guardian, Voivod ja Clawfinger

Hellsinki Metal Festivalin liput nyt myynnissä.

16.12.2022

Helsingin raskaan musiikin tarjonta saa ensi kesänä uutta väriä, kun Hellsinki Metal Festival järjestetään ensimmäistä kertaa jäähallin alueella Nordenskjöldinkadulla 11.-12. elokuuta.

Hellsinki Metal Festivalin, jonka esikuvina toimivat muun muassa Wacken ja Copenhell, kansainvälisessä kattauksessa ovat mukana Emperor, Clawfinger, Blind Guardian, Bury Tomorrow, SodomVoivodSamael, Pentagram, Fit For an Autopsy, Batushka, I Am Morbid, Suicidal Angels, Vomitory, Terveet Kädet, Priest, Landmvrks, Benighted, Before The Dawn, White WardDéluge sekä Asagraum.

”Esiintyjälista on kuratoitu tarkkaan siten, että se ruokkisi mahdollisimman monenlaisen metallin kuluttajaa”, kommentoi promoottori Toni Törrönen.

”Moni festivaalin yhtyeistä ei ole käynyt koskaan aiemmin Suomessa, vaikka fanit ovat heitä tänne odottaneet pitkään. Osaa esiintyjistä ei ole nähty meillä pitkään aikaan, ja toivon, että saamme monelle kävijälle aikaiseksi sellaisen WOW-efektin.”

Hellsinki Metal Festivalin kahden päivän ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa sekä Lippupisteessä. Festivaalin muut lipputyypit tulevat myyntiin keväällä 2023. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Lisää luettavaa