”Henkilökohtainen hygienia on Dark Tranquillity -faneja varten” – Gehennah kertoo, kuinka olla aito metallisti

10.03.2016

Uuden Too Loud to Live, Too Drunk to Die -levynsä noin kuukausi sitten julkaissut ruotsalainen Gehennah tietää, kuinka törkyistä ja kovaotteista metallia soitetaan. Muiden muassa Motörheadiltä ja Venomilta inspiraationsa ammentava bändi osaa myös louskuttaa leukojaan, mistä kertoo Decibel-lehdelle annettu ohjeistus todellisen metallifanin ja antiposerin käytösmalleista.

Kuten Gehennahin musiikki, myös listalta löytyvät ohjeistukset ovat kieli poskessa heitettyjä. Tai sitten eivät, mistäs tuota tietää.

Tässä pari esimerkkiä:

Pysy saastaisena
– Henkilökohtainen hygienia on Dark Tranquillity -faneja varten. Suihkujen tulisi olla prioriteettilistan pohjalla, paljon alempana kuin päiväkännäys ja myymälävarkaudet.

Kuuntele vanhaa Tankia
– Mielenkiintoinen fakta: aina kun soitat Filth Hounds of Hadesia, joku poseri jossain päin maailmaa saa nenäverenvuodon. Aina kun soitat Power of the Hunteria, hieno valkoviini muuttuu jossain kuseksi. Jos taas soitat molempia levyjä samaan aikaan, näkymätön ilkeä antiposervoima kirjoittaa kolme kirjettä täyteen tappouhkauksia, ja postittaa ne kolmelle satunnaiselle nössölle johonkin päin maailmaa.

Pysy tyhmänä
– Kukaan ei pidä besserwissereistä, joten älä käy kouluja. Lukiopapereista ei ole mitään hyötyä. Jos haluat välttämättä oppia jotain, kuuntele Iron Maideniä tai Iron Angeliä.

Mikäli kiinnostus Gehennahin eittämättä tärkeitä elämänohjeita kohtaan heräsi, voit tsekata loput kohdat Decibelin sivuilta, jonne pääset tästä.

Lisää luettavaa