Hetki juuri ennen aamun sarastusta, kun uni on syvimmillään ja aaveet vaeltavat – Amoth julkaisi tulevan levynsä nimikappaleen

"Kyseessä on tekstien osalta henkilökohtaisin koskaan säveltämäni kappale", sanoo kitaristi Ihanamäki.

07.01.2022

Kotimainen Amoth julkaisee kolmannen albuminsa The Hour of the Wolf 28. tammikuuta. Nyt levyltä on julkaistu yhtyeen koko musiikillisen repertuaarin läpikäyvään nimikappaleeseen tehty lyriikkavideo, jonka voit katsoa tuosta alempaa.

”Suden hetki tarkoittaa aikaa varhain aamuyöllä noin kello 3.00–5.00, jolloin ihmisen ajatellaan olevan heikoimmillaan. Tätä ajankohtaa pidetään paranormaalina ja siihen liittyy paljon taikauskoisuutta. Se on hetki juuri ennen aamun sarastusta, jolloin uni on syvimmillään, aaveet vaeltavat ja jolloin moni ihminen kuolee ellei jaksa enää aloittaa uutta päivää. Kyseessä on tekstien osalta henkilökohtaisin koskaan säveltämäni kappale. Jossain välissä en pystynyt edes kuuntelemaan sitä, koska se kävi liikaa tunteisiin. Toivonkin, että ihmiset perehtyvät biisin sanoituksiin ja voivat peilata niitä omaan elämäänsä”. avaa kitaristi Tomi Ihanamäki.

YouTube video

Lisää luettavaa