Hiljattain Suomessa esiintynyt Corrosion of Conformity: ”Rupeamme suunnittelemaan uutta levyä”

Corrosion of Conformity toimii studiossa omalla tavallaan.

Pari viikkoa sitten Helsingissä soittanut yhdysvaltalaisbändi Corrosion of Conformity on julkaissut 1980-luvun alussa alkaneella urallaan levyjä vain harvakseltaan.

Vuonna 2010 tauolta palannut yhtye on saanut kuitenkin muutamassa vuodessa aikaiseksi kolme kokopitkää ja myös seuraava albumi on vahvasti suunnitteilla.

No Cross No Crown tuli ulos tammikuussa 2018, joten edellisestä levystä on puolisentoista vuotta”, kitaristi Woody Weatherman turisi The Metal Voicen haastattelussa.

”Olemme yhä kiertueella, jota on jäljellä vielä vähän . Olemme kuitenkin ruvenneet suunnittelemaan seuraavaa levyä; me olemme miettineet sitä.”

Weathermanin mukaan kokonaisia kappaleita ei ole vielä valmiina.

”Kun menimme edellisen levyn tiimoilta studioon, meillä ei ollut valmiina yhtään mitään. Kirjoitimme musiikkia studiossa, ja nauhoitimme sitä mukaan, joten saatamme tehdä hommat samoin myös nyt”, kitaristi paljastaa.

”Se on aika hauskaa, koska kun heräämme aamulla, meillä ei ole valmiina mitään, mutta illalla jokin biisi saattoi olla lähes kokonaan purkissa. Siinä tulee tunne, että olemme saaneet sinä päivänä jotain aikaiseksi.”

Koko haastattelu on katsottavissa alhaalta: