Hoarsefest tekee paluun sapattivuoden jälkeen – luvassa tuttuun tapaan bändejä ja soittoklinikoita

Lisäksi yksi onnekas lipun ostanut lähtee tapahtumasta kotiin uusi Jackson-kitara kourassaan.

10.11.2021

Vuonna 2019 debytoinut sisäfestivaali Hoarsefest jouduttiin viime vuonna jättämään väliin koronasulkujen vuoksi, mutta tänä vuonna tullaan taas uudella vimmalla. Hoarsefest järjestetään 26. joulukuuta Helsingin On the Rocksissa ja luvassa on tuttuun tapaan niin keikkoja kuin soittoklinikoita.

Tapahtuman isäntänä toimii tuttuun tapaan Oceanhoarse-yhtye, jonka lisäksi bändikattaukseen kuuluvat Dirt, Thy Row sekä Varjola. Klinikkalavan ottavat puolestaan haltuunsa Arion-kitaristi Iivo Kaipainen sekä Juhani Flinck (Misterer, Dead Shape Figure). Lisäksi tapahtumassa arvotaan kaikkien lipun ostaneiden kesken upouusi Jackson-kitara.

”Vuonna 2019 Hoarsefestissä oli tupa täynnä ja fiilis katossa. Kun vielä palaute sekä yleisöltä että esiintyjiltä oli pelkästään positiivista, oli itsestään selvää, että tätä pitää saada lisää. Niinpä viime vuoden tapahtuman lopulta peruunnuttua koronasulkujen takia kokonaan päätimme lyödä kaikki peliin vuonna 2021. Lineupissa on sekä vanhoja tuttuja nimiä että uusia nostoja – luvassa on jälleen monipuolinen ja ennen kaikkea viihdyttävä ilta ’more is more” -hengessä”, kommentoi Oceanhoarse-basisti Jyri Helko.

Hoarsefest 2021 -liput ovat myynnissä Tiketissä alkaen 20 euron hintaan. Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tänä vuonna. Tapahtumaan on 18 vuoden ikärajoitus.

Lisää luettavaa