Huomio, kaikki AC/DC:n keikkaa odottavat: olisi kuultavana tunti ja 53 minuuttia bändin perjantaista keikkaa

12.04.2015
Kuva: AC/DC joutui vähän normaalia kovemman paikan eteen, kun raskaan rockin dinosaurus esiintyi yhtenä uusimpia musiikkitrendejä esittelevän Coachella-festivaalin pääesiintyjänä Kaliforniassa. Kuuleman mukaan Brian Johnson olisi saanut evästystä keikkaan itseltään Paul McCartneyltä: "Kun nouset sinne lavalle, se hiphopia odottava nuoriso miettii, että kukas tämä tyyppi onkaan – ai joo, isäukkoni on tainnut puhua hänestä. Sitten kun alat veivata, yleisö huomaakin, että setähän on cool!" McCartneyn kerrotaan Johnsonia rohkaisseen. Nyt H-hetki on takanapäin ja YouTubessa voidaan tarkastaa, miten se oikein meni. Alta voit kuunnella siedettävän tasoista äänitettä perjantain keikalta. Suomeen AC/DC saapuu 22.7. Kantolan tapahtumapuistoon Hämeenlinnaan.

AC/DC joutui vähän normaalia kovemman paikan eteen, kun raskaan rockin dinosaurus esiintyi yhtenä uusimpia musiikkitrendejä esittelevän Coachella-festivaalin pääesiintyjänä Kaliforniassa. Kuuleman mukaan Brian Johnson olisi saanut evästystä keikkaan itseltään Paul McCartneyltä: ”Kun nouset sinne lavalle, se hiphopia odottava nuoriso miettii, että kukas tämä tyyppi onkaan – ai joo, isäukkoni on tainnut puhua hänestä. Sitten kun alat veivata, yleisö huomaakin, että setähän on cool!” McCartneyn kerrotaan Johnsonia rohkaisseen.

Nyt H-hetki on takanapäin ja YouTubessa voidaan tarkastaa, miten se oikein meni. Alta voit kuunnella siedettävän tasoista äänitettä perjantain keikalta. Suomeen AC/DC saapuu 22.7. Kantolan tapahtumapuistoon Hämeenlinnaan.

Lisää luettavaa