In Flamesin Anders Fridén: ”Seuraava levy tulee olemaan hieman kitaravetoisempi ja raskaampi”

Tuleva In Flames -kiekko herättää kysymyksiä.

01.12.2018

Uransa kolmannentoista kokopitkän julkaisun keskittyvän In Flamesin laulaja Anders Fridén kertoi Rock 100.5 The KATT:n haastattelussa tulevasta studiolevystä, joka tekee jatkoa vuoden 2016 Battlesille.

Yleisölle heitetty maistiainen I Am Above -kappaleesta herätti kysymyksiä mahdollisesti rankentuneesta musiikillisesta linjasta.

”Enpä oikein tiedä tuosta pätkästä. Olen kuitenkin iloinen, että ihmiset ovat innoissaan. Henkilökohtaisesti en pidä kommenteista, joissa sanotaan, että ’oi, he ovat palanneet vanhaan!’ tai ’se on taas tällaista!’, koska kun he kuulevat koko levyn, he ajattelevat, että ’ei se vittu ollutkaan niin…”

”Emme tee samaa albumia kahdesti, koska liikumme koko ajan eteenpäin. Luulen kuitenkin, että tämä uusi levy on hieman aiempaa kitaravetoisempi ja raskaampi… mutta älä pidä tätä raskautta takuuna. Levyllä on kuitenkin erilainen fiilis.”

Vokalisti ehti vielä lisäämään kommenttinsa:

”Se on kaikkea, mitä me olemme: melodinen, aggressiivinen, ja suuri – suuria kertosäkeitä. Toivon, että ihmiset pitävät siitä. Jos tiedät, miltä olemme kuulostaneet jo jonkin aikaa, en usko, että tulet pettymään.”

Lisää luettavaa