In Flamesin kitaristi Niclas Engelin sivussa kesän keikoilta – paikkaajaksi entinen Megadeth-kepittäjä

In Flames hankki suhteellisen nimekkään paikkaajan.

03.04.2019

Hyvinkään Rockfestillä 6. kesäkuuta esiintyvän In Flamesin rivistössä on tapahtunut muutos, kun vuodesta 2011 mukana ollut kitaristi Niclas Engelin (kuvassa toinen vasemmalta) jättäytyy pois kevään ja kesän keikoilta ”henkilökohtaisiin syihin” vedoten.

Korvaajaksi on löydetty kova nimi, sillä kyytiin hyppää vuosina 2008-14 Megadethissä kitaroinut Chris Broderick, joka paikkasi Engeliniä jenkkikiertueella jo aiemmin tänä vuonna.

”Olemme tunteneet Chrisin jo 17 vuotta”, bändin laulaja Anders Fridén kertoi Sticks for Stonesin haastattelussa.

”Hän soitti Jag Panzerissa, joka toimi muinoin lämppärinämme, joten olemme olleet ystävyksiä niistä ajoista alkaen. Nyt Niclas soitti meille, noin kaksi päivää ennen rundia, että hänen on aivan pakko mennä sairaalaan, emmekä halunneet perua kiertuetta.”

”Musiikkimme on kirjoitettu kahdelle kitaralle, emmekä halunneet laittaa toista kuulumaan taustanauhalta – halusimme jonkun soittamaan sitä. Iloksemme saimme selville, että Chris oli vapaana, ja treenasimme pari päivää Austinissa ennen kuin kiertue alkoi Houstonista.”

”Kaikki on sujunut mainiosti. Kuten sanoin, olemme tunteneet hänet kauan, joten homma toimii sosiaalisella tasolla. Ja hänen soittonsa on luonnollisesti aivan loistavaa.”

Lisää luettavaa